TeamDoing Better Together

We hebben inmiddels een ervaren team van experts om ons heen verzameld. Samen zijn we in staat om alle soorten van e-learning succesvol te maken. Ons team bestaat uit consultants, animators, programmeurs, schrijvers, vormgevers en stemmen.

Danny
LMS & E-learning Specialist

Doing

We zijn allemaal makers. Of het nu gaat over een design, een tekst, een platform of een voice-over. Het moet goed zijn. Dat verbindt ons en maakt ons als team daadkrachtig.

Better

We geloven ook in de kracht van e-learning. Of het nu gaat over het overbrengen van informatie, het borgen van kennis of het verbeteren van diensten. Het valt of staat met de juiste aanpak én uitvoering. En better staat ook voor leuker, mooier en kwalitatiever.

Together

We geloven in samen. Het enige dat bijna alles zelf kan, is een Zwitsers zakmes. Maar daar heb je niet zoveel aan bij het maken van een e-learning. Dan heb je andere eigenschappen nodig. En iedereen die deel uitmaakt van ons team, bezit zo’n eigenschap. Dat maakt ons slagvaardig in breedte en diepte. Dat maakt het mogelijk om veel gevarieerd werk te kunnen leveren.

Teamleden

Ons team bestaat uit verschillende expertises om onze opdrachten succesvol te maken. Leer ze stuk voor stuk beter kennen.

Marlies
Voice over

Wil je contact opnemen?

Dat kan! Je kunt ons bellen, mailen en bezoeken.