Louis

Animator & Illustrator

Ingewikkelde informatie omzetten naar begrijpelijke illustraties en animaties. Daar kun je Louis ‘s nachts voor wakker maken. Misschien gaat dat net te ver, maar hij doet het met volle overgave en veel enthousiasme. Zo lang het maar een educatieve invalshoek heeft. Op e-learningvlak vindt Louis dat er nog veel te behalen valt op creatie en de funfactor. Want e-learning kan zoveel leuker en interactiever dan je denkt.

Louis
Animator & Illustrator

Sport

Voor de mentale en fysieke ontspanning doe ik regelmatig aan cardioboxen. Het is eigenlijk een high intensity training met boxen tussendoor. Het klinkt als een indivuduele sport, maar het is juist een sport waarin je veel met een ander bezig bent. Slaan, kracht, snelheid en ontwijken houden je scherm en het ritmisch slaan is rustgevend voor mijn hoofd en van het slaan krijg ik sterkere schouders. Dat is wel fijn wanneer je net als ik veel achter een scherm zit voor je werk.

Hierom ben ik ambassadeur van Doing Better Together

Samenwerken met andere disciplines zijn leerzaam voor mij. Het zorgt voor scherpte, andere invalshoeken en creatieve uitdagingen.

Succesverhalen van Louis

Blogberichten van Louis

Animaties, illustraties en infographics zijn mijn expertises. De meest ingewikkelde materie pak ik m…