Analyse & ontwerp

Een e-learning maken begint bij het bedenken van een passende vorm. Juist, die vorm die niet de standaard ouderwetse powerpoint hoeft te zijn. Maar een creatief, mooi en vooral passend concept voor de e-learning. 

We maken elk concept op basis van jouw wensen en doelen en adviseren over de inhoud en creatie. Dus zul je merken dat we in het voortraject veel vragen stellen over wat je nou precies wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken. Al die informatie helpt ons bij het doorgronden van de vraag en maken daar een passend concept bij.

Marlies
Voice over

Analyse

Wij willen e-learning inzetten om onze doelgroep te helpen bij het leren van een bepaald onderwerp of vaardigheid. Wij geloven dat e-learning een effectieve, flexibele en innovatieve manier van leren is. Wij willen weten wat de leerbehoeften, de leerdoelen en de randvoorwaarden van onze doelgroep zijn. Wij willen ook weten wat de bestaande kennis, de motivatie en de voorkeuren van onze doelgroep zijn.

Ontwerp

Wij willen een e-learning ontwerpen die aansluit bij de leerdoelen, de leerbehoeften en de randvoorwaarden van onze doelgroep. Wij willen ook een e-learning ontwerpen die aantrekkelijk, interactief, didactisch verantwoord en technisch haalbaar is. Wij gebruiken verschillende principes en modellen om ons ontwerp te maken.

Bart
Copywriter

Wat is een Learning Management System nou precies?

 Daar vertellen we je meer over op deze pagina