Ontwikkeling & implementatie

Er zijn verschillende manieren om een e-learning vorm te geven. De nadruk kan bijvoorbeeld liggen op een modern jasje, een interactief element of juist meer op een voice-over die zorgt voor de kennisoverdracht. Animatie, video, interactie, games en toetsing zijn veelgebruikte vormen in onze e-learnings. Welke vorm we ook adviseren, we zorgen er altijd voor dat deze past bij jouw huisstijl, technisch klopt en zorgt voor een meerwaarde voor de gebruiker.

Louis
Animator & Illustrator

Ontwikkeling & Implementatie

Wij willen een e-learning ontwikkelen die overeenkomt met ons ontwerp. Wij willen een e-learning ontwikkelen die functioneert, inhoudelijk correct is, visueel aantrekkelijk is en gebruiksvriendelijk is. Wij gebruiken verschillende tools en technieken om ons e-learning te bouwen en te vullen, zoals auteurstools, grafische programma’s, tekstverwerkers, audio- en videobewerkers en webontwikkelingssoftware. Wij willen een e-learning implementeren die beschikbaar en toegankelijk is voor onze doelgroep. Wij willen een e-learning implementeren die gebruikt wordt, gewaardeerd wordt en effect heeft.

Evaluatie

Wij willen een e-learning evalueren die resultaten, tevredenheid, effectiviteit en verbeterpunten oplevert. Wij willen een e-learning evalueren die ons helpt om ons e-learning te verbeteren, te vernieuwen of te verantwoorden. Wij gebruiken verschillende methoden om ons e-learning te meten, te analyseren en te rapporteren, zoals toetsen, enquêtes, interviews, statistieken en rapportages.

Carla
Designer

Ontdek alle toepassingen

Het is vaak onduidelijk waar je een e-learning allemaal voor gebruikt kan worden. Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.