E-learning

Onze consultants helpen je om de e-learning succesvol te maken. Of het nu een training, cursus, campagne of andere toepassing is. De e-learning gaan we inhoudelijk maken op basis van een sterk concept. Linksom of rechtsom, het is altijd maatwerk, omdat geen enkele e-learning hetzelfde is.

Marlies
Voice over

Analyse & Ontwerp

Analyse
Wij willen e-learning inzetten om onze doelgroep te helpen bij het leren van een bepaald onderwerp of vaardigheid. Wij geloven dat e-learning een effectieve, flexibele en innovatieve manier van leren is. Wij willen weten wat de leerbehoeften, de leerdoelen en de randvoorwaarden van onze doelgroep zijn. Wij willen ook weten wat de bestaande kennis, de motivatie en de voorkeuren van onze doelgroep zijn. 

Ontwerp
Wij willen een e-learning ontwerpen die aansluit bij de leerdoelen, de leerbehoeften en de randvoorwaarden van onze doelgroep. Wij willen ook een e-learning ontwerpen die aantrekkelijk, interactief, didactisch verantwoord en technisch haalbaar is. Wij gebruiken verschillende principes en modellen om ons ontwerp te maken.

Ontwikkeling & Implementatie

Wij willen een e-learning ontwikkelen die overeenkomt met ons ontwerp. Wij willen een e-learning ontwikkelen die functioneert, inhoudelijk correct is, visueel aantrekkelijk is en gebruiksvriendelijk is. Wij gebruiken verschillende tools en technieken om ons e-learning te bouwen en te vullen, zoals auteurstools, grafische programma’s, tekstverwerkers, audio- en videobewerkers en webontwikkelingssoftware. Wij willen een e-learning implementeren die beschikbaar en toegankelijk is voor onze doelgroep. Wij willen een e-learning implementeren die gebruikt wordt, gewaardeerd wordt en effect heeft.
 
Evaluatie
Wij willen een e-learning evalueren die resultaten, tevredenheid, effectiviteit en verbeterpunten oplevert. Wij willen een e-learning evalueren die ons helpt om ons e-learning te verbeteren, te vernieuwen of te verantwoorden. Wij gebruiken verschillende methoden om ons e-learning te meten, te analyseren en te rapporteren, zoals toetsen, enquêtes, interviews, statistieken en rapportages.

Educatieve basis

We vinden het belangrijk dat e-learning materiaal een positieve impact heeft op de ontwikkeling van de cursist. Dit kan in onze ogen alleen als we uitgaan van een educatieve basis. Het resultaat is onderscheidende e-learning van hoogstaand niveau die de cursist een positieve leerervaring geeft. 

Toegevoegde waarde

Een e-learning draait niet alleen om het overdragen van kennis. Men moet er ook een fijne ervaring bij hebben. Anders had je wel een dik pak papier uitgeprint en dat aangeboden. Daarom kijken we goed naar de manier waarop we de e-learning kunnen aanbieden, zodat het ook leuk, mooi, slim of interactief kan zijn. Dat vinden wij een toegevoegde waarde.

Bart
Copywriter

Wat is een Learning Management System nou precies?

 Daar vertellen we je meer over op deze pagina