Early Bridge

Doing Better ontwikkelde verschillende e-learnings voor Early Bridge

Samen met Early Bridge hebben we verschillende e-learnings ontwikkeld. Door experts in te zetten hebben we modules ontwikkeld waarmee de cursist samen met de inhoudsdeskundige door de lesstof gaat.
early-bridge-training

Over Early Bridge

Early Bridge is gevestigd in Amsterdam en richt zich op de ontwikkeling en training bij bedrijven. Zij ondersteunen organisaties naar een hogere klantgerichtheid, meer verkoop en efficiëntie. Dit door een mix van advies en training en ze leren de medewerkers altijd door de ogen van de klant te kijken en laten ze ervaren waarom tevreden klanten zo belangrijk zijn.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
Theo-Ybema_E-Learning-developer
Theo
Schermafbeelding 2023-10-12 om 09.59.01
Denise
louis-hector-animatie-Doingbetter
Louis

Het doel

Door de inzet van e-learning wil de klant kennis overdragen met als doel om te voldoen aan de eisen van een formeel certificaat. En dat op een interactieve manier met verschillende soorten media.

Wat we hebben opgeleverd

Voor een klant van Early Bridge zijn er een aantal e-learning modules ontwikkeld op het gebied van voedsel veilig werken. De reeks modules zijn ontwikkeld in Adobe Captivate en opgemaakt in de huisstijl van de klant. In deze cursus hebben we scenario’s ontwikkeld waarin de cursist samen met de digitale inhoudsdeskundige door de lesstof gaat.

Namens Early Bridge hebben we een e-learning module over voedselveiligheid volledig gemoderniseerd. De e-learning bestond uit pure tekst en examenvragen, maar hier hebben we een interactieve ervaring van gemaakt. In de nieuwe versie nemen vier experts je mee langs de verschillende kennisgebieden. We hebben interactieve leeroplossingen toegevoegd, zoals animaties, infographics, illustraties en quizzen. Daarbij is de gehele cursus voorzien van voice-over. Het eindproduct werkt nog steeds toe naar een formeel certificaat dat verplicht is binnen verschillende branches.

Meer succesverhalen

No results found.