Bilthoven Biologicals

Efficiënter leren op de werkvloer dankzij E-learning bij Bilthoven Biologicals

Het is zo mooi als je langere tijd betrokken kan blijven bij het uitrollen van online leren bij een organisatie. Op deze manier ontstaat echt een band en neem je met elkaar de tijd om zo effectief mogelijk de trainingen te ontwikkelen en uit te rollen. Daarom zijn we zo blij partner te zijn van Bilthoven Biologicals waar we e-learning ontwikkelen en ondersteuning leveren bij het inrichten en beheren van het LMS.
  • Animatie
  • E-learning
  • Instructional Design
  • Learning Management System
  • UX design
Bilthoven-Biologicals-elearing_maken

Over Bilthoven Biologicals

Bilthoven Biologicals (Bbio) is een wereldwijde speler op het gebied van vaccinontwikkeling en -productie. Bbio levert vaccins voor een betere wereld en biedt iedereen, elk kind een gelijke kans op een gezonde start in het leven. Bbio heeft meer dan 570 medewerkers die werken in moderne faciliteiten in Bilthoven.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
Theo-Ybema_E-Learning-developer
Theo
bart-weijts_copywriter-elearning
Bart
marlies-van-lier_doingbetter-voice-over
Marlies

Het doel

Bbio wilde haar medewerkers voorzien van effectieve en aantrekkelijke e-learning modules die aansluiten bij hun leerbehoeften en werkprocessen. Bbio zocht een partner die hen kon helpen met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van deze modules in hun Learning Management System (LMS). Bovendien wilde Bbio ook ondersteuning bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van het LMS.

Wat we hebben opgeleverd

Doing Better is de partner geworden van Bbio voor het realiseren van hun e-learning doelstellingen.

Het resultaat

Doing Better heeft inmiddels 9 e-learning modules mogen ontwikkelen voor Bbio, variërend van software simulaties tot omgaan met gevaarlijke stoffen. Deze modules zijn interactief, visueel aantrekkelijk en afgestemd op de doelgroep en de leerdoelen. De modules zijn geïntegreerd in het LMS van Bbio, waar Doing Better ook advies en ondersteuning biedt om het maximale uit het systeem te halen. Doing Better heeft impact op het leren en ontwikkelen van 570 Bbio collega’s, die nu toegang hebben tot kwalitatieve en relevante e-learning content.

Facts & Figures

4.5/5
Waardering
0
Medewerkers
Bereikt met onze e-learning & LMS support
0
E-learning modules ontwikkeld
And counting!

Meer succesverhalen

No results found.