Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND)

Werken met toegewijde mensen…heerlijk!

Twee jaar lang was Danny ingehuurd als interimmer met als rol Adviseur Digitalisering voor de IND Academie.
  • Learning Management System
  • Project Management
ind

Over Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND)

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is een belangrijke overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het beheer van immigratie- en naturalisatieprocessen in Nederland. Binnen deze organisatie speelde Danny Bogers een belangrijke rol als expert op het gebied van digitaal leren en innovatie.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny

Het doel

Het doel van Danny Bogers’ opdracht bij de IND was om bij te dragen aan innovatie op het gebied van digitaal leren. Hij nam de verantwoordelijkheid voor het oplossen van hulpvragen vanuit gebruikers en collega’s, evenals het fungeren als contactpersoon tussen de leverancier van het Learning Management System (LMS) en de Academie van de IND.

Wat we hebben opgeleverd

Met zijn passie voor technologie en onderwijs heeft Danny bijgedragen aan de ontwikkeling van innovatieve leeroplossingen binnen de IND. Hij heeft actief deelgenomen aan interne bijeenkomsten en brainstormsessies, waar hij zijn creativiteit en expertise heeft ingezet om digitale leermiddelen te ontwikkelen die aansloten bij de behoeften van de organisatie.

Daarnaast heeft Danny een essentiële rol gespeeld bij het oplossen van hulpvragen van gebruikers en collega’s. Met zijn diepgaande kennis van het LMS (Class en Moodle) en zijn proactieve benadering heeft hij effectieve en op maat gemaakte oplossingen geboden, waardoor gebruikers hun leerervaring konden optimaliseren.

Als contactpersoon tussen de leverancier van het LMS en de Academie van de IND heeft Danny bijgedragen aan een soepele communicatie en samenwerking. Hij heeft de behoeften en vereisten van de Academie begrepen en deze op een gestructureerde manier gecommuniceerd naar de leverancier, waardoor eventuele knelpunten snel werden opgelost en een succesvolle implementatie van het LMS werd gewaarborgd.

Het resultaat

Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt in het begrip en efficient gebruik van het LMS, bugs zijn verholpen en features doorontwikkeld. Het succesverhaal bij de IND illustreert de waarde van een getalenteerde professional die zich inzet voor innovatie en groei op het gebied van digitaal leren.

Meer succesverhalen

No results found.