Bilthoven Biologicals

Doing Better levert Digital Architecture module voor Bbio

  • Animatie
  • E-learning
  • Instructional Design
  • Voice-Over
theo7143_A_whiteboard_with_a_hand_drawn_lightbulb_487eec6b-9482-40c8-b14e-c3d25e6292cc

Over Bilthoven Biologicals

Bilthoven Biologicals (Bbio) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vaccinontwikkeling en -productie. Bbio streeft naar continue verbetering van haar processen en producten, en daarom investeert het bedrijf in de opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers. Een van de onderwerpen waar Bbio meer aandacht aan wil besteden, is digital architecture: het ontwerpen, bouwen en beheren van digitale systemen die de bedrijfsvoering ondersteunen.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
Theo-Ybema_E-Learning-developer
Theo

Het doel

Om haar medewerkers te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden op dit gebied, heeft Bbio Doing Better ingeschakeld om een e-learning module te ontwikkelen. Doing Better heeft al eerder met Bbio samengewerkt aan verschillende e-learning projecten, en heeft daardoor een goed inzicht in de leerdoelen, doelgroep en cultuur van Bbio.

Wat we hebben opgeleverd

De module bestaat uit hoofdstukken, die elk een aspect van digital architecture behandelen. In elk hoofdstuk krijgen de deelnemers uitleg, voorbeelden, oefeningen en feedback. De module is interactief, visueel en auditief vormgegeven, zodat de deelnemers op een prettige en afwisselende manier leren.

De e-learning module is ontwikkeld door Theo Ybema, een ervaren e-learning developer van Doing Better. Hij heeft nauw samengewerkt met de inhouddeskundige van Bbio, die de inhoud en de toon van de module heeft bepaald. Theo heeft de leerbehoefte en de lesstof gestructureerd en scherp gesteld, en heeft gebruik gemaakt van animatie, interactie en heldere voice over (ingesproken door Marlies van Lier) om de module tot leven te brengen. Het resultaat is een mooie, duidelijke en boeiende e-learning module, die de deelnemers helpt om de basisprincipes van digital architecture te begrijpen en toe te passen.

Het resultaat

De e-learning module Digital Architecture is alweer de vijfde e-learning module die Doing Better voor Bbio heeft mogen ontwikkelen, naast de support op LMS-gebied. Doing Better is trots om e-learning partner van Bbio te zijn, en kijkt uit naar nog vele toekomstige projecten. Samen werken we aan het verbeteren van de kwaliteit en de impact van e-learning in de biotech sector.

Meer succesverhalen

No results found.