ASML

E-learning ontwikkelen over een scala aan onderwerpen voor een multinational? Geen probleem!

Weet je wat zo gaaf is aan e-learning? Je kan zo veel mensen tegelijk op een gelijkwaardig niveau trainen over vrijwel elk onderwerp in elke branche. Zo ook bij High-Tech gigant ASML waar we een reeks modules hebben ontworpen.
Animatie
Instructional Design
E-learning
asml

Over ASML

Een van onze klanten is ASML, een Nederlands hightechbedrijf en leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Het hoofdkantoor en bedrijvencomplex van ASML staat in Veldhoven. In 2022 had ASML 39.000 werknemers.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny

Het doel

ASML wilde zijn medewerkers beter opleiden op het gebied van veiligheid, connectoren en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Daarvoor schakelden ze Doing Better in.

Wat we hebben opgeleverd

Samen met ASML hebben we een aantal e-learnings ontwikkeld die gebruik maken van interactie, quizzen en animatie. Zo kunnen de medewerkers op een leuke, mooie en kwalitatieve manier leren over de belangrijke onderwerpen. De e-learnings zijn afgestemd op de doelgroep, het doel en de wensen van ASML. Ze zijn ook eenvoudig te beheren en te volgen via het Learning Management System (LMS).

Het resultaat

De reacties van ASML en de medewerkers zijn zeer positief. Ze zijn blij met de e-learnings die hun kennis en vaardigheden vergroten en hun werk veiliger en efficiënter maken. Ze waarderen ook de samenwerking met Doing Better, die gekenmerkt wordt door persoonlijk contact, eerlijk advies en passie voor het vak.

Dit is een voorbeeld van een succesverhaal dat we graag delen. Want bij Doing Better gaan we voor betere e-learning. Samen online leren, dat is ons motto.

Meer succesverhalen

eit
Copywriting
UX design
Project Management
Learning Management System
momentive
UX design
Instructional Design
E-learning
Learning Management System
specsavers
Video
Fotografie
Instructional Design
E-learning
Learning Management System