Danny

LMS & E-learning Specialist

Als geestelijk vader van Doing Better is Danny het meest bekende gezicht van Doing Better. Met een passie voor leren heeft hij een goede kijk op e-learning en gebruikt hij die om zijn klanten ook echt verder te helpen. Commercieel gezien is het misschien niet altijd de beste keus, maar als Danny niet overtuigd is dat hij echt kan helpen, dan zegt hij ook nee. Iets wat hij niet graag doet, maar hij wil per se een goed product afleveren. Dat siert hem ook, want het is de reden waarom hij zich graag omringt met mensen op wie hij kan bouwen. Want samen kom je verder en zorg je voor de kwaliteit in elke fase van een opdracht.
Podcasts
Project Management
E-learning
Learning Management System

Danny
LMS & E-learning Specialist

Passie

Naast mooie opdrachten afleveren waar men iets van opsteekt, vind je Danny terug achter een andere tafel. Een tafeltennistafel wel te verstaan. Deze sport is een ideale manier om je hoofd leeg te maken en soms wat spanningen van je af te slaan.

Hierom ben ik ambassadeur van Doing Better Together

Ik geloof in de kracht van het collectief. We kunnen vaker ‘ja’ verkopen en hebben een groot palet aan stijlen, vormen en een onuitputtelijke bron aan creatieve ideeën.

Succesverhalen van Danny

e-learning_specialist-development
Project Management
Learning Management System
theo7143_A_whiteboard_with_a_hand_drawn_lightbulb_487eec6b-9482-40c8-b14e-c3d25e6292cc
Animatie
Instructional Design
E-learning
Voice-Over
Bilthoven-Biologicals-elearing_maken
Animatie
Instructional Design
E-learning
Learning Management System

Blogberichten van Danny