Connexxion

Doing Better helpt Connexxion op weg

Soms ontwikkelen we geen e-learning en verlenen we ook geen support aan het LMS, omdat die capaciteit voldoende aanwezig is bij een opdrachtgever. Doing Better kan dan wel een rol spelen bij het meedenken, trainen en adviseren rondom te ontwikkeling en implementatie van e-learning. We zijn van alle markten thuis!
Copywriting
Instructional Design
E-learning
Connexxion

Over Connexxion

Connexxion is een van de grootste vervoersbedrijven van Nederland. Ze verzorgen het openbaar vervoer in verschillende regio's, maar ook het leerlingenvervoer, de regiotaxi en het zorgvervoer.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny

Het doel

Om hun medewerkers goed op te leiden en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de sector, wilden ze gebruik maken van e-learning modules.

Wat we hebben opgeleverd

Doing Better heeft Connexxion geholpen bij het ontwikkelen van deze modules. We hebben samen met de onderwijskundigen en de inhoudsdeskundigen van Connexxion de leerdoelen vastgesteld, de didactische vormgeving bepaald en de mediakeuze gemaakt. We hebben gekozen voor een mix van tekst, video, animatie en audio om de leerstof aantrekkelijk en interactief te presenteren.

Het resultaat

Connexxion is zeer tevreden met het resultaat van de samenwerking met Doing Better. De e-learning modules zijn leuk, mooi en kwalitatief goed. Ze sluiten aan bij de behoeften en het niveau van de medewerkers. Ze dragen bij aan een betere kennis, een betere veiligheid, een betere samenwerking en een beter inzicht.

Dit is een succesverhaal voor Doing Better én voor Connexxion!

Meer succesverhalen