Theo

Creative Learning Producer

Theo is een maker. Daarmee bedoelen we dat hij ontwikkelt, bouwt en zich bezig houdt met digitale content. Met een achtergrond in het theater en als drama-docent is de link met educatie snel gelegd. Theo vindt het fijn om met leren bezig te zijn. Of het nu gaat over de communicatieve kant van leren of leren samenwerken. Het gaat om kennisoverdracht en het is heel persoonlijk.
Animatie
E-learning
Illustratie
Micro learnings

Theo
Creative Learning Producer

Passie

Theo's passie ligt in de eindeloze mogelijkheden van techniek. Hij is gefascineerd door de vraag 'Hoe werkt het?' en 'Wat kan je er nog meer mee?' Deze nieuwsgierigheid drijft hem om te ontdekken en te creëren, vooral in de wereld van digitale content. Zijn enthousiasme voor techniek en leren komt tot uiting in alles wat hij doet, van het ontwikkelen van e-learnings en apps tot het maken van uitleg animaties en video's.

Hierom ben ik ambassadeur van Doing Better Together

Uit ervaring weet ik dat Doing Better alleen opdrachten aanneemt waarvan we overtuigd zijn dat we een mooi product kunnen leveren. En samenwerken is een van de manieren waarop we dat doen. Dat vind ik een prettige manier van werken.

Blogberichten van Theo