Bart

Copywriter

Als copywriter is Bart betrokken bij de inhoud. Een e-learning valt of staat natuurlijk met het overbrengen van informatie. Om die informatie goed over te brengen kan een copywriter zeker het verschil maken. Of het nu gaat over de rode draad, de vorm of de stijl. Bart helpt onze klanten bij het maken van belangrijke keuzes om de doelgroep op de juiste manier te voorzien van de kennis.
Copywriting
Instructional Design

Bart
Copywriter

Sport

Ik ben een fanatiek tennisser en doe ook aan een vorm van personal training dat eigenlijk geen personal training is. Deze vorm van sporten zorgt ervoor dat ik over het algemeen fit ben en de kans op blessures verklein. En de kans op blessures is een stuk groter wanneer je meer dan 2 meter in de lucht steekt. Als tennisser probeer ik nog steeds om beter te worden en doe er te weinig aan om dat ook te worden.

Hierom ben ik ambassadeur van Doing Better Together

Als schrijver word je vaak onderschat. Oh doe je dat ook? Bij Doing Better Together weten ze wat een copywriter allemaal kan en dat weet ik ook van een designer, consultant en andere expertises. Het is tof om samen mooie dingen te maken.

Succesverhalen van Bart

Bilthoven-Biologicals-elearing_maken
Animatie
Instructional Design
E-learning
Learning Management System