Momentive Specialty Chemicals

Doing Better helpt Momentive op weg in de wondere wereld van e-learning

Het is zo leuk om betrokken te worden bij het begin van een e-learning programma. Zo ook bij Momentive; Men had een LMS, men had veel content, maar er was nog geen echte know-how hoe deze op een goede manier te implementeren in de organisatie. Gelukkig konden wij van Doing Better ze op weg helpen!
  • E-learning
  • Instructional Design
  • Learning Management System
  • UX design
momentive

Over Momentive Specialty Chemicals

Momentive is een wereldwijde leider op het gebied van siliconen en geavanceerde materialen, met een geschiedenis van meer dan 75 jaar innovatie en klantgerichtheid. Het bedrijf heeft meer dan 5000 medewerkers in 24 landen en bedient diverse industrieën, waaronder de luchtvaart, de automobiel, de bouw en de gezondheidszorg.

Het Team

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny

Het doel

Momentive was op zoek naar een partner die kon ondersteunen bij zowel het ontwikkelen van e-learning modules als het beheren van het LMS om werknemers, snel, efficient en laagdrempelig te kunnen trainen in tall van facetten.

Wat we hebben opgeleverd

Doing Better is trots om Momentive te hebben ondersteund bij het ontwikkelen en implementeren van een effectief en aantrekkelijk online leerprogramma voor hun medewerkers. Dit programma omvat onder andere:

– De inrichting en het onderhoud van het Learning Management System (LMS), dat de registratie, de voortgang en de resultaten van de cursisten bijhoudt en rapporteert.
– De bouw, de configuratie en de wijzigingen van e-learning content in Lectora Online, een krachtige tool voor het creëren van interactieve en multimediale leermodules.
– Het bouwen van how to-modules in Adobe Captivate, die stap voor stap instructies geven over het gebruik van specifieke software of apparatuur.
– De support aan eindgebruikers en lokale beheerders wereldwijd, via telefoon, e-mail of chat. Hierbij worden veel voorkomende problemen en oplossingen gedocumenteerd en gedeeld.
– De configuratie van content, zodat deze aansluit bij de leerdoelen, de doelgroep en de huisstijl van Momentive.

Het resultaat

Met deze diensten draagt Doing Better bij aan het verhogen van de kennis, de vaardigheden en de motivatie van de medewerkers van Momentive. Zo kunnen zij hun werk nog beter uitvoeren en blijven groeien in hun vakgebied. Dit is een succesverhaal waar we graag over vertellen!

Meer succesverhalen

No results found.