e-learning laten maken

E-learning laten maken samen met een gespecialiseerd team passend bij jouw project? Bij Doing Better zijn we gespecialiseerd in het maken van maatwerk e-learning oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen we bedrijven met het ontwikkelen van effectieve e-learnings.

Theo
Creative Learning Producer

Het concept e-learning

Een E-learning laten maken is een krachtige manier om kennis op een eenduidige en boeiende manier over te dragen. Bij Doing Better begrijpen we dat e-learning verder gaat dan alleen het overbrengen van informatie. We streven ernaar om met een creatief, mooi en gepersonaliseerde e-learning je doelgroep te betrekken en vooral te inspireren. Ons team van experts staat klaar om creatieve en aantrekkelijke e-learnings te maken die passen bij jouw specifieke doelen en wensen.

Van concept tot creatie

Bij Doing Better geloven we in een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Samen met jou stellen we een team samen dat volledig is toegewijd aan het succes van jouw e-learning project. We luisteren naar jouw wensen en werken nauw samen om een e-learning te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw doelen. Of je nu een cursus of een complete reeks e-learning modules wilt ontwikkelen, wij hebben de vaardigheden en de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen.

Voortgang en prestaties

Onze expertise gaat verder dan alleen het maken van e-learning. We hebben uitgebreide kennis van verschillende Learning Management Systemen (LMS) en kunnen je helpen bij het selecteren, implementeren en beheren van het meest geschikte LMS voor jouw organisatie. Met een LMS kun je de voortgang, scores en het kennisniveau van je cursisten in de gaten houden, wat waardevolle inzichten oplevert voor je trainingsprogramma.

Moodle
Sakai
Kalidus
SCORM cloud
SABA
Canvas
Class
SAP SuccessFactors
”De mogelijkheden van chatGPT gaan ons straks helpen bij e-learning”

Theo – creative learning producer

E-learning specialist sinds 2007

Als e-learning specialist sinds 2007 hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige én op maat gemaakte oplossingen. Ons teamgevoel en nauwe samenwerking met opdrachtgevers stellen ons in staat om resultaatgerichte e-learningervaringen te creëren die jou helpen bij het overbrengen van informatie. Neem eens een kijkje naar de succesverhalen van onze opdrachtgevers en ontdek hoe e-learning hen heeft geholpen.

Danny
LMS & E-learning Specialist

Alles begint met een vraag

Wil je meer weten over het laten maken van e-learning of heb je specifieke vragen over onze diensten? Ons deskundige team staat klaar om samen een succesvolle e-learning te maken die voldoet aan jullie eigen wensen en doelen.