Learning Management SystemLMS

Het is gebruikelijk om e-learning aan te bieden via een Learning Management Systeem. Dit is een omgeving waarin alle e-learnings staan, waar je statistieken in kunt zien en het geeft je alle informatie over voortgang, scores en het kennisniveau.

Theo
Creative Learning Producer

Alle e-learnings op 1 plek

Het is een digitale leerportal. Dat betekent dat je als cursist én als aanbieder de mogelijkheid hebt voor het volgen en aanbieden van e-learnings. Iedereen heeft een persoonlijke pagina waar het aanbod voor hem of haar klaar staat. En als aanbieder is dit ook de plek waar je alle e-learnings beheert en aanmaakt.

Statistieken

Zeker wanneer je meerdere e-learnings aanbiedt, is het belangrijk om ook inzicht en overzicht te bewaren. Doet iedereen die we de e-learning aanbieden ook echt mee? Welk percentage heeft de e-learning al afgerond en wat is het kennisniveau? Al deze informatie is terug te vinden in deze omgeving.

Verschillende systemen

We hebben kennis van verschillende systemen. Welk systeem er ook gekozen is, we helpen bij de implementatie, beheer, support en consultancy.

Moodle
Sakai
Kalidus
SCORM cloud
SABA
Canvas
Class
SAP SuccessFactors
”De mogelijkheden van chatGPT gaan ons straks helpen bij e-learning”

Theo – creative learning producer

Andere oplossingen

Concept en creatie

We bedenken een creatief, mooi en passend concept voor de e-learning. Hier nemen we het doel, de doelgroep en de wensen in mee. Los van de vormgeving denken we na over het geschikte mediatype, zoals tekst, video, animatie of audio.

E-learning programma

Om de e-learning succesvol te maken, helpen onze consultants je bij het opstellen van de training, cursus of andere toepassing. We adviseren bij het opstellen van trainingen en leveren altijd service op maat. Samen zorgen we ervoor dat de inhoud helemaal klopt.

Danny
LMS & E-learning Specialist

Alles begint met een vraag

En dan gaan wij aan de slag met een concept en komen met een antwoord.