Theo & Danny starten E-Learning GOATS podcast

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
Video
Copywriting
UX design
Grafische vormgeving
Project Management
Fotografie
Infographic
Animatie
Instructional Design
E-learning
Illustratie
Learning Management System
Micro learnings
Voice-Over
goats

Danny Bogers is de oprichter en directeur van Doing Better, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning oplossingen. Hij heeft een passie voor leren en innovatie, en wil zijn kennis en ervaring delen met anderen. Daarom is hij samen met Theo Ybema, tevens een expert op het gebied van online leren en animatie, de podcast E-Learning GOATS begonnen.

E-Learning ‘GOAT’S staat voor Greatest Of All Time, en is een podcast waarin Danny en Theo elke aflevering een actueel onderwerp bespreken op het gebied van leren en technologie. Ze geven praktische tips, inspirerende voorbeelden en hun eigen visie op hoe je online leren effectief en aantrekkelijk kunt maken. Ze nodigen ook regelmatig gasten uit die hun expertise en ervaringen delen over verschillende aspecten van e-learning.

De podcast is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in e-learning, technologie, learning management of onderwijs, of je nu een professional bent, een student die online leert, of een leidinggevende. Danny en Theo willen je informeren, inspireren en motiveren om het beste uit jezelf en je online learningtools te halen.

Je kunt de podcast E-learning GOATS beluisteren via o.a. Spotify, Podimo, Apple Podcasts, Google Podcasts of de website e-learninggoats.nl. Abonneer je nu en mis geen aflevering meer!