Michael

LMS Administrator

Michael is een technische man met een passie voor data. De vele jaren ervaring in het beheren van databasemanagementsystemen maakt Michael de uitgelezen persoon om de succesvolle implementatie van een LMS te waarborgen en te zorgen voor een betrouwbare, beschikbare en gestructureerde leeromgeving. Zijn sterke kant: informatiebeveiliging. Kennis van de AVG naast technische kennis zorgen dat het risico op een gevreesd datalek wordt geminimaliseerd. Een belangrijk aspect in deze digitale wereld.
Learning Management System

Michael
LMS Administrator

Sport

Ik speel graag tennis en doe aan fitness. Voor beide sporten geldt, je moet er tijd voor vrijmaken. Dat is nog wel eens een uitdaging. Vaak best een hobbel om te gaan, maar ben je gegaan heb je er nooit spijt van! Ik speel graag tennis en doe aan fitness. Voor beide sporten geldt, je moet er tijd voor vrijmaken. Dat is nog wel eens een uitdaging. Vaak best een hobbel om te gaan, maar ben je gegaan heb je er nooit spijt van!

Hierom ben ik ambassadeur van Doing Better Together

E-Learning is een mooie industrie: mensen breiden hun kennis uit op moderne wijze, en vaak in eigen tempo en omgeving. Mijn reden om me te richten op e-learning is dat het het omgaan met data, wat ik zoveel doe, menselijker maakt. Dat geeft mij energie. Doing Better is een organisatie die talenten in mensen herkent en deze slim weet te koppelen aan de klantvraag.

Succesverhalen van Michael