Oude Liefde Roest Niet: Hernieuwde Samenwerking

joelle
Joelle Bakx
Project Management
Learning Management System
Zoetis_2024-05-01

Na een korte pauze is de bekende samenwerking tussen Doing Better en Zoetis weer tot leven gewekt. Met de treffende titel ‘oude liefde roest niet’ kondigen we met trots aan dat Doing Better opnieuw het functioneel beheer van het Learning Management System (LMS), SAP SuccessFactors, voor Zoetis zal verzorgen.

Deze hernieuwde samenwerking is een bewijs van het vertrouwen en de waardering die beide partijen voor elkaar hebben opgebouwd. Het is een kans om voort te bouwen op een fundament van succes en om nieuwe mogelijkheden te verkennen met zowel bekende gezichten als nieuwe teamleden.

Voor Doing Better betekent dit een terugkeer naar een project dat niet alleen uitdagend en belonend is, maar ook een gevoel van thuiskomen met zich meebrengt. Voor Zoetis is het een stap vooruit in de continue verbetering van hun LMS, een cruciaal element voor het trainen en ontwikkelen van hun personeel.

We kijken uit naar de innovaties en verbeteringen die deze samenwerking zal brengen. Het is duidelijk: in de wereld van technologie en bedrijfsrelaties kan oude liefde inderdaad roesten, maar de samenwerking tussen Doing Better en Zoetis blijft zo sterk als altijd.