concept en creatie

Een e-learning maken begint bij het bedenken van een passende vorm. Juist, die vorm die niet de standaard ouderwetse powerpoint hoeft te zijn. Maar een creatief, mooi en vooral passend concept voor de e-learning.

Louis
Animator & Illustrator

De vraag

We maken elk concept op basis van jouw wensen en doelen en adviseren over de inhoud en creatie. Dus zul je merken dat we in het voortraject veel vragen stellen over wat je nou precies wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken. Al die informatie helpt ons bij het doorgronden van de vraag en maken daar een passend concept bij.

De vorm

Er zijn verschillende manieren om een e-learning vorm te geven. De nadruk kan bijvoorbeeld liggen op een modern jasje, een interactief element of juist meer op een voice-over die zorgt voor de kennisoverdracht. Animatie, video, interactie, games en toetsing zijn veelgebruikte vormen in onze e-learnings. Welke vorm we ook adviseren, we zorgen er altijd voor dat deze past bij jouw huisstijl, technisch klopt en zorgt voor een meerwaarde voor de gebruiker.

”E-learning een opgepompte powerpoint? Dat is wel zooo 2001”

Danny – e-learning specialist

Andere oplossingen

E-learning programma

Om de e-learning succesvol te maken, helpen onze consultants je bij het opstellen van de training, cursus of andere toepassing. We adviseren bij het opstellen van trainingen en leveren altijd service op maat. Samen zorgen we ervoor dat de inhoud helemaal klopt.

Learning Management System (LMS)

We hebben kennis en ervaring van verschillende aanbieders van LMS systemen. Daarmee zijn we in staat om in de breedte te adviseren en kunnen we helpen bij het beheren, implementeren en adviseren over het best passende LMS systeem. Met een LMS systeem kun je inzage krijgen in de voortgang, scores en het kennisniveau van de cursisten.

Carla
Designer

Ontdek alle toepassingen

Het is vaak onduidelijk waar je een e-learning allemaal voor gebruikt kan worden. Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.