Hi! Mijn naam is Louis Hector

louis-hector-animatie-Doingbetter
Louis
louis-hector_animatie

Animaties, illustraties en infographics zijn mijn expertises. De meest ingewikkelde materie pak ik met beide handen aan om deze behapbaar te kunnen presenteren aan de kijkers. 

Het script en de informatie worden met mij gedeeld en ik kijk met een kritisch oog naar de materie en communiceer mijn ideeën aan de hand van een storyboard – een soort stripverhaal van de animatie – met het team. We bespreken wat aanpassingen, we sturen een aantal versies heen en weer totdat er weer een strakke animatie, illustratie of infographic aan de e-learning toegevoegd kan worden.

 In 2016 leerde ik Danny kennen via Carla en Andrea van de Werkkamer. Zij waren bezig met een project over Gas Facility Units. Een gecompliceerd project over hoe het systeem precies werkt en hoe men gevaren kan voorkomen. De informatie had nieuwe ontwerpen nodig en animaties om het proces te verduidelijken. Het resultaat viel in de smaak en Danny besloot mij vaker in te zetten voor Doing Better om de e-learning cursussen te verrijken.

Mijn hart ligt bij het ontwerpen en vertalen van informatie zodat het toegankelijker wordt voor iedereen. Doing Better is om deze reden een van mijn favoriete partners!

 

Stay curious!