Kickoff meeting Doing Better en Fabory: een succesvolle start van het e-learning partnership

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
Contact-1-
Kickoff meeting Doing Better en Fabory: een succesvolle start van het e-learning partnership
Op 23 januari 2024 vond de kickoff meeting plaats tussen Doing Better en Fabory, dé specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen en gerelateerde producten. Het doel van deze meeting was om de start van het e-learning partnership te markeren, waarbij Doing Better Fabory gaat ondersteunen bij het ontwikkelen van een leerlijn voor hun medewerkers en klanten.
De meeting vond plaats in Tilburg, waar Fabory gevestigd is. Vanuit Doing Better waren Theo Ybema, Bart Weijts en Danny Bogers aanwezig. Zij werden hartelijk ontvangen door de inhoudsdeskundigen van Fabory: Peter Scheldeman en Edwin de Lange. Ook waren Tim Koopman en Jolanda de Vries van Fabory aanwezig om de meeting te ondersteunen. Samen hebben zij de inhoud van de eerste module doorlopen en de rest van de leerlijn opgezet. De eerste module gaat over de *mechanische eigenschappen van staal*, zoals treksterkte, hardheid, taaiheid en vermoeiing. De leerlijn bestaat uit meerdere modules die verschillende aspecten van het vakgebied behandelen, zoals productnormen, kwaliteitscontrole, technisch advies en montage.
Het was een zeer inspirerende dag, waarbij we onder de indruk waren van de hoeveelheid kennis die er aanwezig is bij de inhoudsdeskundigen van Fabory en hoe goed zij die konden overbrengen aan leken zoals wij. Dergelijke bijeenkomsten zijn enorm waardevol om tot een goede interpretatie en structuur van de inhoud te komen. Bart en Danny gaan nu aan de slag met de didactische en creatieve invulling van de e-learning. Zij zullen gebruikmaken van verschillende werkvormen, zoals video’s, animaties, interactieve oefeningen en toetsen, om de leerstof zo aantrekkelijk en effectief mogelijk te presenteren. Soraya Hamming gaat voor dit project aan de slag als Developer om de e-learning te verwezenlijken.
We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Fabory en kijken uit naar het vervolg van het project. We hopen dat we met onze e-learning een bijdrage kunnen leveren aan de kennisontwikkeling en de klanttevredenheid van Fabory. Een goede start van de ontwikkeling van een flinke reeks modules!