Inspirerend bezoek van StratosClub Groep

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
E-learning
stratosclub-doingbetter

Vorig jaar in het begin van februari, bracht StratosClub Groep een bezoek aan Doing Better.

Een StratosClub Groep gaat gedurende een jaar maandelijks bij elkaar op bezoek. Je bespreekt elkaars bedrijf, elkaars doelen, werkwijze, motivatie en uitdagingen. Je deelt je eigen inzichten en ervaringen en je ontvangt die van de andere ondernemers. Niets is te gek; alles kan besproken worden. StratosClub is géén netwerkclub en elke StratosClub Groep is besloten. Alles wat je binnen jouw groep bespreekt, blijft binnen die groep. Wie samen op reis gaat, moet elkaar immers kunnen vertrouwen.

Na het bezoek van de StratosClub aan Doing Better en de daarbij behorende presentatie door Danny, schreven zij onderstaande blog over hun ervaring.

Vorige week werden de deelnemers van een StratosClub Groep geïnspireerd en verwonderd door het verhaal van een van de groepsleden, Danny Bogers. Zij brachten een bezoek aan zijn bedrijf Doing Better, een full-service e-learning bureau dat het kennis- en persoonlijke ontwikkelingsniveau van mensen naar een hoger plan tilt. Tijdens de bijeenkomst hebben zij hem de potentiële mogelijkheden en het onderscheidende vermogen van zijn bedrijf laten inzien en Danny weer veel stof tot nadenken gegeven. Dat is de kracht van StratosClub!

 

Bekijk hier het volledige artikel op de StratosClub website hier: https://stratosclub.nl/2020/02/10/inspirerend-bezoek-aan-doing-better/