Guess who's back!

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
kantoor-49

Doing Better verwelkomt per 1 september “nieuwe” medewerker


Laat ik beginnen met mezelf (opnieuw) voor te stellen: ik ben Denise Bijl, 24 jaar oud en studeer Engelse taal en cultuur aan Universiteit Leiden. Ik ben een pietje precies en heb oog voor detail. Dit is dan ook deels de reden dat ik in het verleden bij Danny terecht ben gekomen. Hij waardeerde mijn nauwkeurigheid en bood mij de rollen LMS-administrator en Quality Officer aan. Oftewel, ik ondersteunde klanten binnen hun leersystemen en controleerde alle content op taal en gebruiksvriendelijkheid voordat het de deur uitging. 

Nieuwe functie

De afgelopen twee jaar ben ik wat zijwegen ingeschoten waardoor Doing Better even uit zicht is geweest, maar het contact met Danny is gelukkig niet verwaterd. En dat is maar goed ook, want onze wegen zijn ook op professioneel vlak weer gekruist. Sinds 1 september ben ik actief in mijn nieuwe rol als Business Development Coördinator. Hierin houd ik me vooral bezig met het vinden en benaderen van nieuwe klanten en het onderhouden van contact met bestaande klanten. Hiernaast zal ik het team ondersteunen bij het plannen van projecten en richt ik me op marketing via onze social media kanalen. Zoals mijn studie doet vermoeden ben ik dol op talen. Ik hoop dan ook van waarde te kunnen zijn bij het schrijven, controleren en vertalen van teksten. 

Locatie

Bij mijn nieuwe functie hoort overigens ook een nieuwe locatie. Doing Better is namelijk in de tussentijd verhuisd naar Het Patronaat. Een prachtig gebouw met goede ruimtes, lekkere koffie, en nog belangrijker: een tafeltennistafel! Want ja, om productief te blijven moet je af en toe ontspannen. Danny is niet de makkelijkste tegenstander, maar ik hoop vóór Kerst een keer te hebben gewonnen. 

Ik heb enorm veel zin om weer met Danny en het team aan de slag te gaan en kijk uit naar een toekomst vol mooie projecten en creatieve ideeën!