Éye-learning' in de maak! Doing Better ontwikkeld een e-learning voor het farmaceutisch bedrijf Ursapharm

danny-bogers_elearning-specialist-development
Danny
ursapharm_banner_unternehmensentwicklung_670x420px_-1

We zijn verheugd om te kunnen melden dat Doing Better de handen ineen heeft geslagen met Ursapharm voor de ontwikkeling van een e-learningmodule. Deze module heeft als doel om opticiens, apothekers en drogisterijen te informeren over de producten van Ursapharm voor de behandeling van droge ogen.

Droge ogen, een aandoening die miljoenen mensen treft, kan een aanzienlijke impact hebben op het dagelijks leven. Symptomen zoals jeuk, irritatie en wazig zien kunnen leiden tot ongemak en verminderde productiviteit. De producten van Ursapharm bieden verlichting en helpen patiënten om comfortabeler te zien en te voelen.

De e-learningmodule zal professionals in de oogzorg voorzien van waardevolle kennis over:

  • De oorzaken en symptomen van droge ogen: De module belicht de verschillende factoren die kunnen bijdragen aan droge ogen, zoals omgevingsinvloeden, medicatiegebruik en leeftijd.
  • De producten van Ursapharm: Deelnemers maken kennis met het uitgebreide assortiment van Ursapharm voor droge ogen, inclusief oogdruppels, gels en zalven.
  • Effectief gebruik en advies: De training biedt praktische tips en adviezen over het gebruik van Ursapharm-producten en het adviseren van patiënten over de beste behandelingsopties.

Door deze e-learningmodule te volgen, kunnen opticiens, apothekers en drogisterijen hun patiënten met droge ogen deskundiger informeren en begeleiden. Dit draagt bij aan een betere patiëntenzorg en verhoogt de tevredenheid over Ursapharm-producten.

Samenwerking voor optimale oogzorg

We zijn trots op de samenwerking met Ursapharm in het realiseren van deze waardevolle leermodule. De ontwikkeling van de module is in volle gang. We streven ernaar om deze zo spoedig mogelijk beschikbaar te stellen.

Over Doing Better

Doing Better is een creatief bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-learnings en andere digitale leermiddelen. We werken samen met organisaties om hun kennis en expertise op een interactieve en boeiende manier te delen met hun doelgroep.

Links, namens Ursapharm, Keane Tomboy, rechts, namens Doing Better, Bart Weijts.

Over Ursapharm

Ursapharm is een toonaangevend farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige geneesmiddelen voor de behandeling van oogziekten. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en zet zich in om patiënten met oogziekten een betere kwaliteit van leven te bieden.

We zijn ervan overtuigd dat deze e-learningmodule een waardevolle bijdrage zal leveren aan de kennis en kunde van oogzorgprofessionals, en dat dit zal leiden tot betere zorg voor patiënten met droge ogen. We kijken uit naar de lancering van de module en de verdere samenwerking met Ursapharm!