Animatievideo laten maken

Wil je een animatievideo laten maken? Animatievideo’s zijn boeiend en informatief, en ze verbeteren ook de online zichtbaarheid van je merk. Ze vertellen het verhaal van jouw bedrijf of leggen uit welke diensten of producten je aanbiedt en dit alles in lijn met jouw unieke merkidentiteit.

Theo
Creative Learning Producer

De kracht van animatievideo's

Ons brein verwerkt visuele beelden en audio sneller dan wanneer we iets lezen. Door gebruik te maken van animatievideo’s komt jouw boodschap effectiever over. Bovendien zijn animatievideo’s veelzijdig en geschikt voor diverse doeleinden, of het nu gaat om marketingcampagnes of productdemonstraties.

Voordelen van het laten maken van
animatievideo's

  • Verhoogde betrokkenheid: Animatievideo’s trekken de aandacht en houden deze vast, wat belangrijk is in een wereld vol afleiding.

  • Versterking van organische vindbaarheid: Video’s kunnen de tijd die bezoekers op jouw website doorbrengen verlengen, wat een positieve invloed heeft op jouw organische vindbaarheid (SEO-ranking).

  • Makkelijk deelbaar: Je kunt de animatievideo’s eenvoudig delen, wat handig is voor verschillende doeleinden, zoals op sociale media. Hiermee vergroot je jouw bereik met animaties.

  • Aanpasbaar aan jouw merk: Animatie biedt eindeloze creatieve mogelijkheden om je merkidentiteit te versterken.

”De mogelijkheden van chatGPT gaan ons straks helpen bij e-learning”

Theo – creative learning producer

Animatievideo’s in praktijk

Animatievideo’s worden gebruikt om producten, processen of andere informatie helder uit te leggen. Een animatievideo is een volledig digitale videoproductie, waarbij alles, inclusief locaties, decoraties en personages, digitaal wordt getekend en ontworpen. Wat je doel ook is, we kunnen een op maat gemaakte animatievideo voor je maken. Het is ook mogelijk om animatie toe te passen op videobeeld, zoals je ziet in explainer video’s zoals NOS.

Danny
LMS & E-learning Specialist

Een animatievideo laten maken door Doing Better

Wil je jouw boodschap tot leven brengen met een unieke animatievideo? Bij Doing Better helpen we je met het maken van een animatievideo die niet alleen aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, maar ook bij jouw doelgroep. Bekijk onze succesverhalen en ontdek hoe wij anderen hebben geholpen. Neem vandaag nog contact op met Doing Better voor meer informatie. Ons toegewijde team staat klaar om samen met jou een boeiende animatievideo te ontwikkelen.