E-learning programma

Onze consultants helpen je om de e-learning succesvol te maken. Of het nu een training, cursus, campagne of andere toepassing is. De e-learning gaan we inhoudelijk maken op basis van een sterk concept. Linksom of rechtsom, het is altijd maatwerk, omdat geen enkele e-learning hetzelfde is.

Marlies
Voice over

Educatieve basis

We vinden het belangrijk dat e-learning materiaal een positieve impact heeft op de ontwikkeling van de cursist. Dit kan in onze ogen alleen als we uitgaan van een educatieve basis. Het resultaat is onderscheidende e-learning van hoogstaand niveau die de cursist een positieve leerervaring geeft.

Toegevoegde waarde

Bij een e-learning draait het niet alleen om het overdragen van kennis. Men moet er ook een fijne ervaring bij hebben. Anders had je wel een dik pak papier uitgeprint en dat aangeboden. Daarom kijken we goed naar de manier waarop we de e-learning kunnen aanbieden, zodat het ook leuk, mooi, slim of interactief kan zijn. Dat vinden wij een toegevoegde waarde.

”Moeilijke dingen simpel uitleggen. Dat is een leuke uitdaging

Louis – animator en illustrator

Andere oplossingen

Concept en creatie

We bedenken een creatief, mooi en passend concept voor de e-learning. Hier nemen we het doel, de doelgroep en de wensen in mee. Los van de vormgeving denken we na over het geschikte mediatype, zoals tekst, video, animatie of audio.

Learning Management System (LMS)

We hebben kennis en ervaring van verschillende aanbieders van LMS systemen. Daarmee zijn we in staat om in de breedte te adviseren en kunnen we helpen bij het beheren, implementeren en adviseren over het best passende LMS systeem. Met een LMS systeem kun je inzage krijgen in de voortgang, scores en het kennisniveau van de cursisten.

Bart
Copywriter

Wat is een Learning Management System nou precies?

 Daar vertellen we je meer over op deze pagina