Learning Management Systemdiensten

Bij Doing Better zijn we gespecialiseerd in e-learning en LMSsen. We zijn onafhankelijk van een LMS leverancier en dat maakt ons een betrouwbare adviseur. We hebben al 17 jaar ervaring met het werken met verschillende LMSsen en we weten dat er geen one size fits all oplossing is. Daarom bieden we een persoonlijke en professionele dienstverlening aan om je te helpen bij het kiezen en implementeren van een LMS dat past bij jouw organisatie. Onze dienstverlening bestaat uit drie pilaren:

Doe de Quick Scan!

Analyse & Advies

We analyseren de leerbehoeften van je organisatie en je gebruikers. We inventariseren je eisen en wensen en we vergelijken de verschillende LMSsen die daarbij aansluiten. We geven je een helder en onderbouwd advies over welk LMS het beste bij je past.

Implementatie & Configuratie

We begeleiden je bij de implementatie van het gekozen LMS. We fungeren als schakel tussen jouw organisatie en de LMS leverancier. We zorgen voor een vlotte en soepele communicatie en samenwerking. We helpen je bij het configureren van het LMS naar jouw wensen en eisen.

Beheer & Hosting

We ondersteunen je bij het beheren van het LMS. We staan klaar voor al je vragen, wensen en problemen. We lossen ze op of we escaleren ze naar de LMS leverancier. We kunnen ook het LMS hosten op een externe server als je dat wilt. Daarnaast kunnen we je ook helpen met administratieve taken zoals trainingen aanmaken, mutaties verwerken, rapportages draaien en gebruikers beheren. Zo kun je je volledig richten op het leren en het ontwikkelen van je organisatie.

Doing Better Academy

De Doing Better Academy is ons eigen LMS op basis van Moodle. Moodle is een open source LMS dat wereldwijd gebruikt wordt door miljoenen mensen. De Doing Better Academy is ideaal als je snel wilt starten met e-learning of als je een tijdelijke oplossing zoekt. Je kunt gebruik maken van onze bestaande cursussen of je eigen cursussen uploaden. Je kunt ook profiteren van onze expertise en ondersteuning. De Doing Better Academy is flexibel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

Danny
LMS & E-learning Specialist

Maak gebruik van onze Quick Scan

Wil je snel een eerste indruk krijgen van welk LMS het beste bij je organisatie past?