Over ons

WIJ GAAN VOOR BETERE E-LEARNING

Doing Better is een e-learningbureau dat organisaties helpt het beste uit hun opleidingstrajecten te halen.

Dit doen we door nauw samen te werken met onderwijskundigen en creatieve specialisten van diverse disciplines.

circle

Missie

Wij willen werkgevers en HR-managers, die bewust bezig zijn met verbeteren, in laten zien dat online leren inhoudelijk didactisch én ook leuk kan zijn. 
Onze E-learning bieden wij de cursisten behapbaar aan, alsof je in een verse appelflap hapt die net uit de oven komt. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

circle

Kernwaarden

Bij Doing Better werken we vanuit een onderwijshart. Dat betekent een eerlijk advies, hard werken voor klanten, passie voor het vak en de ambitie om altijd beter te willen presteren. 

circle

Visie

Hoe succesvol je ook al bent, wij geloven erin, dat dit altijd beter, didactischer en leuker kan zijn. Met beter inzicht in medewerkers, processen en klanten kunnen onze klanten en cursisten slimmer, veiliger en efficiënter te werk gaan en de weg naar succes ervaren. Goede e-learning moet bereikbaar zijn voor iedereen. Daar gaan we voor!

circle

Ambitie

De kwaliteitsnorm van e-learning naar nieuwe hoogtes brengen door slim gebruik te maken van de juiste (nieuwe) media en onderwijskundige meerwaarde te leveren. Want voor de hardleerse personen onder ons; leren is niet een noodzakelijk kwaad, maar een fantastisch proces op weg naar succes voor betere kennis, betere veiligheid, betere samenwerkingen en beter inzicht.

Get to know us better

Danny Bogers

Oprichter Doing Better

Doing Better is het geesteskind van Danny. Door zijn ervaringen in het onderwijs en de e-learning wereld heeft hij hier een eigen goede kijk ontwikkeld.

Favoriete snack: Worstenbrood en het liefst om 10 uur bij de koffie.

Nora Booden

Backoffice

Behalve steun en toeverlaat van Danny zorgt Nora dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Ze is een scherpe sparringpartner wanneer het gaat om financiën en bedrijfsvoering.

Favoriete snack: Triple Chocolate Cheesecake.

Denise Bijl

Quality officer & LMS Beheer

Denise is verantwoordelijk voor het reilen en zijlen van Learning. Management Systemen (LMS) voor klanten van Doing Better. Onder andere het aanmaken en beheren van gebruikersaccounts en content in het systeem behoren tot haar werkzaamheden. Hiernaast is Denise ook “Quality Officer”, wat inhoudt dat ze intern opgeleverd werk controleert op het gebied van gebruikerservaring en technische functionaliteit. De krachten van Denise zijn haar veelzijdigheid en perfectionisme.

Favoriete snack: Blauwe M&M's

Renate Lutt

Junior e-learning specialist

Als e-learning specialist is Renate verantwoordelijk voor ontwerp en realisatie van e-learning modules. Door samen met de klant afspraken te maken over de specificaties van de cursus met een oog op grafische vormgeving, gebruikerservaring en didactiek. Met haar kwaliteiten op het gebied van grafische vormgeving en fotografie maak ze een mooie cursus, het oog wil immers ook wat!

Favoriete snack: Mag ik er maar één kiezen?!

Dolores Bijl

Grafische vormgeving

Dolores is van huis uit een DTP’er met een passie voor vormgeving. Via Doing Better heeft ze ook geleerd hoe mee te draaien in de ontwikkeling van e-learning.

Favoriete snack: Kaas. Alle soorten en maten behalve schimmelkaas, komijnenkaas en pindakaas.

Marvin Sluijter

Junior e-learning specialist

Marvin is een cameraman in hart en nieren. Hij zorgt er voor dat de video het juiste verhaal vertelt aan de cursist. Daarnaast is Marvin ook betrokken in het e-learning productieproces.

Favoriete snack: Saucijzenbroodje

De werkkamer

Grafische vormgeving

Carla en Andrea verzorgen de vormgeving van grafische elementen binnen e-learning modules. Daarnaast zijn ze een kei in het opmaken van Moodle.

Favoriete snack: Salade.

Louis Hector

Animator

Louis helpt Doing Better regelmatig met het maken van de mooiste, duidelijkste animaties. Deze brengen de online training tot leven en zorgen er voor dat de lesstof beter opgenomen wordt.

Favoriete snack: Chocolate chip cookies!

Marlies van lier

Nederlandse Voice Over

Marlies is een begrip in de regio als het gaat om presenteren en hosten van evenementen. Ze leent regelmatig haar stem voor onze e-learning projecten en weet altijd de juiste snaar te raken.

Favoriete snack: Poffertjes.

Marinka Tevel

Transcriptie en vertaling

Marinka heeft een uitgebreid netwerk van vertalers en transcribenten. Ideaal wanneer we ondertiteling of vertalingen doorgevoerd moeten worden in de e-learning module.

Favoriete snack: Pasta salade.

Donny van der Zwart

Audio Specialist

Donny is dé audio professional bij Doing Better. Donny heeft in de loop der jaren met veel verschillende typen apparatuur mogen werken, daardoor kennen deze weinig geheimen voor hem. Verder is Donny is het bezit van een hoogwerker certificaat en de benodigde kennis van FOH, monitors, systeemtechniek, prikker, zendertechniek en algemeen audiotechniek. Bij Doing Better controleert en verbetert hij audio bestanden en levert hij deze in hoge kwaliteit op. Op deze manier wordt de gepubliceerde e-learning, animatie of film weer een stukje beter! Een waardevolle toevoeging aan het Doing Better team dus!

Favoriete snack: Smulrozijntjes

×

Hi there!

Click on our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@doingbetter.nl.

× How can we help you today?