Wij gaan voor betere e-learning

Doing Better is een e-learningbureau dat organisaties helpt het beste uit hun opleidingstrajecten te halen.

Dit doen we door nauw samen te werken met onderwijskundigen en creatieve specialisten van diverse disciplines.

Missie

Wij willen werkgevers en HR-managers, die bewust bezig zijn met verbeteren, in laten zien dat online leren inhoudelijk didactisch én ook leuk kan zijn. Onze E-learning bieden wij de cursisten behapbaar aan, alsof je in een verse appelflap hapt die net uit de oven komt. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

Kernwaarden

Bij Doing Better werken we vanuit een onderwijshart. Dat betekent een eerlijk advies, hard werken voor klanten, passie voor het vak en de ambitie om altijd beter te willen presteren.

Visie

Je bent lid van het team. Je wordt niet alleen op de hoogte gebracht maar je bent ook nauw betrokken bij de ontwikkeling. Je hebt persoonlijk contact met de ontwikkelaar.

Ambitie

De kwaliteitsnorm van e-learning naar nieuwe hoogtes brengen door slim gebruik te maken van de juiste (nieuwe) media en onderwijskundige meerwaarde te leveren. Want voor de hardleerse personen onder ons; leren is niet een noodzakelijk kwaad, maar een fantastisch proces op weg naar succes voor betere kennis, betere veiligheid, betere samenwerkingen en beter inzicht.

Get to know us better

Danny Bogers

E-Learning Specialist, Instructional Designer, Project Manager

Dolores Bijl

Junior E-learning Developer & Grafische vormgeving.

Marvin Sluijter

Junior E-learning Developer & Audio-Visueel specialist

Susanne Oosterveen

Instructional designer & E-learning designer