Even kennismaken

WIJ GAAN VOOR BETERE E-LEARNING

Doing Better is een full-service e-learningbureau dat organisaties graag helpt het beste uit hun opleidingstrajecten te halen.
Dit doen we door nauw samen te werken met onderwijskundigen en creatieve specialisten van diverse disciplines.

“De klant vooruithelpen, daar worden wij gelukkig van!”

circle

Missie

Organisaties op inspirerende wijze ontzorgen met maatwerk e-learningoplossingen.

circle

Kernwaarden

Bij Doing Better werken we vanuit een onderwijshart. Dat betekent een eerlijk advies, hard werken voor klanten, passie voor het vak en de ambitie om altijd topprestaties te leveren waar cursisten van profiteren.

logo_symbol
circle

Visie

E-learning maakt pas verschil als de onderwijskundige kant de juiste aandacht krijgt. Wij geven het daarom alle prioriteit!

circle

Ambitie

De kwaliteitsnorm van e-learning naar nieuwe hoogtes brengen door slim gebruik te maken van de juiste (nieuwe) media en onderwijskundige meerwaarde te leveren.

ONS TEAM

Nora

Backoffice

Behalve steun en toeverlaat van Danny zorgt Nora dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Ze is een scherpe sparringpartner wanneer het gaat om financiën en bedrijfsvoering.

Rol binnen de organisatie:
Backoffice

Danny

Oprichter Doing Better

Doing Better is het geesteskind van Danny. Door zijn ervaringen in het onderwijs en de e-learning wereld heeft hij hier een eigen goede kijk ontwikkeld.

Rol  binnen de organisatie:
Eigenaar, Project Management, Instructional Design, E-learning Developer, LMS Beheer

Carla en Andrea

Grafische vormgeving

Carla en Andrea verzorgen de vormgeving van grafische elementen binnen e-learning modules. Daarnaast zijn ze een kei in het opmaken van Moodle.

Rol binnen de organisatie:
Grafische vormgeving en
opmaak Moodle

Dolores

Grafische Vormgeving

Dolores is van huis uit een DTP’er met een passie voor vormgeving. Via Doing Better heeft ze ook geleerd hoe mee te draaien in de ontwikkeling van e-learning.

Rol binnen de organisatie:
Vormgeving
E-learning Developer

Marvin

Media – Videoproductie

Marvin is een cameraman in hart en nieren. Hij zorgt er voor dat de video het juiste verhaal vertelt aan de cursist. Daarnaast is Marvin ook betrokken in het e-learning productieproces.

Rol binnen de organisatie:
Audiovisueel Specialist
E-learning Developer

Louis

Concepts – Animatie

Louis helpt Doing Better regelmatig met het maken van de mooiste, duidelijkste animaties. Deze brengen de online training tot leven en zorgen er voor dat de lesstof beter opgenomen wordt.

Rol binnen de organisatie:
Animatie

Marlies

Nederlandse Voice Over

Marlies is een begrip in de regio als het gaat om presenteren en hosten van evenementen. Ze leent regelmatig haar stem voor onze e-learning projecten en weet altijd de juiste snaar te raken.

Rol binnen de organisatie:
Nederlandse Voice Over

Marinka

Transcriptie en vertaling

Marinka heeft een uitgebreid netwerk van vertalers en transcribenten. Ideaal wanneer we ondertiteling of vertalingen doorgevoerd moeten worden in de e-learning module.

Rol binnen de organisatie:
Vertaling
Transcriptie

Denise

LMS-beheer

Denise is de nieuwste aanwinst van het Doing Better-team. De kracht van Denise is haar veelzijdigheid.

Rol binnen de organisatie:
Animatie, LMS Beheer en E-learning Developer

“Goede e-learning is boeiend, duurzaam, meetbaar en resulteert in een hoger leerrendement. Mensen worden er beter van. En daar raken wij weer enthousiast van!”

Danny Bogers

oprichter Doing Better