Onze oplossingen

Learning better

Als je arts wilt worden dan is de studietijd minimaal 10 jaar.
Wil je in een paar stappen leren hoe je een app op je mobiel installeert dan duurt dit ongeveer 1 minuut.

En dan heb je nog legio mogelijkheden hiertussen. Het grote verschil tussen deze beide voorbeelden is natuurlijk het leerdoel. Daarom beginnen wij onze gesprekken altijd met “Wat is je leerdoel?” Stel dan ook eens de volgende vragen aan jezelf;

  1. Waar ben je trots op?
  2. Waarom ben je hier trots op?
  3. Kan je die die argumenten omzetten richting een nieuw leerdoel?

Wat we willen zeggen is dat onze oplossing altijd maatwerk is op jouw eigen leerdoel of die van het bedrijf. Inhoudelijk kan je bij jouw leerdoelen nog de volgende verdiepingsvraag stellen; zorgt het leerdoel voor beter inzicht, veiligheid, efficiëntie of samenwerkingen?

Eenmaal aangekomen op onze website begrijpen we dat je graag wilt zien wat wij kunnen bieden. Daarom trakteren we op handige FREE-Learning Bites zodat jij bijvoorbeeld in 5 minuten betere vragen leert stellen aan je collega’s.

E-Learning waar je zin in hebt!

Bij Doing Better zijn we een stel lekkerbekken. Eén van onze favoriete snacks is de appelflap. We vergelijken het ontwerpen en bouwen van 

e-learning met het maken van een smakelijke appelflap. Maar dan een speciale. Tof om te zien, prikkelend, uitdagend, behapbaar en we laten je achter met een voldaan gevoel. Deze bieden wij je graag aan.

 

Samen met jou stellen we het recept samen en kiezen we nauwkeurig alle ingrediënten uit. Als inhoudsdeskundige weet jij namelijk precies welke ingrediënten niet mogen missen. Wij weten dan weer alles over het bereiden ervan. Zo wordt het een mooi geheel. 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.  

Onze ingrediënten

Education first

Wij beginnen met een onderwijskundige basis voor de hoogste leerrendement Daarbij is een goede leerervaring essentieel voor een geslaagde cursus. Daarom zetten wij de cursist centraal bij het bedenken van leeroplossingen.

Team work

Je bent lid van het team. Je wordt niet alleen op de hoogte gebracht maar je bent ook nauw betrokken bij de ontwikkeling. Je hebt persoonlijk contact met de ontwikkelaar.

Maatwerk

Wij hebben een multidisciplinair team waardoor we maatwerk kunnen afleveren. Op basis van jouw eisen en wensen wordt alles op maat ontwikkeld.

Anytime, anywhere, any device

Op elk moment, op elke plek en op elk apparaat kun je leren.

Tevredenheid

We streven naar 100% voldaan gevoel. Bekijk op de referentie pagina hoe zij het ervaren hebben.

×

Hi there!

Click on our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@doingbetter.nl.

× How can we help you today?