Learning Better

Als je arts wilt worden dan is de studietijd minimaal 10 jaar.
Wil je in een paar stappen leren hoe je een app op je mobiel installeert dan duurt dit ongeveer 1 minuut.

Onze expertises

En dan heb je nog legio mogelijkheden hiertussen. Het grote verschil tussen deze beide voorbeelden is natuurlijk het leerdoel. Daarom beginnen wij onze gesprekken altijd met “Wat is je leerdoel?” Stel dan ook eens de volgende vragen aan jezelf;

  1. Waar ben je trots op?
  2. Waarom ben je hier trots op?
  3. Kan je die die argumenten omzetten richting een nieuw leerdoel?

 

Wat we willen zeggen is dat onze oplossing altijd maatwerk is op jouw eigen leerdoel of die van het bedrijf. Inhoudelijk kan je bij jouw leerdoelen nog de volgende verdiepingsvraag stellen; zorgt het leerdoel voor beter inzicht, veiligheid, efficiëntie of samenwerkingen?

Eenmaal aangekomen op onze website begrijpen we dat je graag wilt zien wat wij kunnen bieden. Daarom trakteren we op handige FREE-Learning Bites zodat jij bijvoorbeeld in 5 minuten betere vragen leert stellen aan je collega’s.

E-Learning waar je zin in hebt!

Bij Doing Better zijn we een stel lekkerbekken. Eén van onze favoriete snacks is de appelflap. We vergelijken het ontwerpen en bouwen van e-learning met het maken van een smakelijke appelflap. Maar dan een speciale. Tof om te zien, prikkelend, uitdagend, behapbaar en we laten je achter met een voldaan gevoel. Deze bieden wij je graag aan.

Samen met jou stellen we het recept samen en kiezen we nauwkeurig alle ingrediënten uit. Als inhoudsdeskundige weet jij namelijk precies welke ingrediënten niet mogen missen. Wij weten dan weer alles over het bereiden ervan. Zo wordt het een mooi geheel.

Onze ingrediënten

Education first

Wij starten met een onderwijskundige basis voor het hoogste leerrendement Een goede leerervaring is essentieel voor een geslaagde cursus. De cursist staat daarom altijd centraal bij het bedenken van leeroplossingen.

Team work

Als teamlid, word je niet alleen op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen, maar je bent er ook nauw bij betrokken. Je hebt persoonlijk contact met de ontwikkelaar, zodat we kunnen inspelen op jouw leerwijze.

Maatwerk

Ons multidisciplinaire team levert maatwerk. Alle eisen en wensen worden vooraf goed in kaart gebracht, pas daarna gaan we aan de slag voor je. Onze cursus moet naadloos aansluiten bij jouw bedrijf of instelling.

Anytime, anywhere, any device

Op elk moment, op elke plek en op elk apparaat kun je leren.

Tevredenheid

We streven naar 100% voldaan gevoel. Bekijk op de referentie pagina hoe zij het ervaren hebben.

Wil je eens verder praten? Wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie!

E-Learning

Bekijk hier een demo.

Bij Doing Better vinden we het belangrijk dat we e-learning materiaal ontwikkelen wat een positieve impact heeft op de ontwikkeling van de cursist. Dit kan in onze ogen alleen als we uitgaan van een onderwijskundige basis.

Naast de onderwijskundige basis willen we graag de cursist uitdagen en prikkelen. Dit doen we door e-learning modules te verrijken met animatie, video, interactie, games en toetsing. Dankzij specialisten in verschillende disciplines kunnen we dit van een hoog niveau aanbieden.

Het resultaat is onderscheidend e-learning materiaal van hoogstaand niveau die de cursist een positieve leerervaring geeft.

Geïnteresseerd in onze aanpak? We komen graag langs voor een kop koffie. Wij nemen wat lekkers mee!

Learning Graphics

Infographic geschiedenis

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom maken we in onze e-learning vaak gebruik van graphics die een lesstof kunnen verduidelijken. Je kan dan denken aan infographics die een proces mooi in beeld kunnen brengen, of een animatie die een verhaal net wat beter belichaamt, maar ook illustraties en foto’s horen hier ook bij.

 

Heb je behoefte aan een learning graphic? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag de opties onder het genot van een kop koffie en wat lekkers.

Support, training & advies

Training op locatie.

Tegenwoordig gaan steeds meer organisaties zelfstandig aan de slag met de ontwikkeling van e-learning. Wil je het graag zelf ontwikkelen, maar heb je soms hulp nodig? Dan kunnen we je ook begeleiden of zelfs trainen op verschillende gebieden. Denk aan; E-learning software, Learning Management Systemen, SCORM, AICC, storyboarding en meer.

Benieuwd wat we op het gebied van support, training en advies kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!