Onze Oplossingen

E-learning dat werkt!

Wat voor vorm van e-learning je ook kiest, we zorgen er altijd voor dat het e-learning is dat werkt. Dit doen we door een prettige leer-en gebruikerservaring te creëren door het toepassen van bewezen leertheorieën ondersteund door een goede mix van Illustratie, foto, animatie, video, audio en interactie. Nooit meer saaie e-learning!

Learn online

Mobile Learning

Dit is een erg laagdrempelige vorm van e-learning.

Tegenwoordig lijken we niet meer zonder smartphone te kunnen en besteden we behoorlijk wat schermtijd aan werk en amusement dus waarom niet aan leren? Leren wanneer het de cursist uitkomt via smartphone of tablet en het geleerde kan men meteen toepassen in de praktijk. Dat is mobile learning door Doing Better!

Software Simulatie

Bent u op zoek naar een manier om snel, eenvoudig en effectief een softwarepakket over te brengen? Dan is Software Simulatie oplossing van Doing Better iets voor u.

Wij maken een realistische oefenomgeving waarin men leert om te gaan met de omgeving door specifieke opdrachten te oefenen en uit te voeren. Op deze manier raakt men snel vertrouwd met de software.

Goed advies

Wij helpen u bij het vinden van de juiste leeroplossingen.
Ook als dat geen e-learning is.
We komen graag vrijblijvende kennismaken.

 

LMS beheer

We ontzorgen u graag. Het beheer van uw leerplatform (ELO of LMS) nemen wij graag op ons. Gebruikt u Moodle? Dan kunnen we ook zorgen dat de omgeving ook naar wens wordt vormgegeven.

Wij hebben ervaring in het beheren van diverse Learning Management Systemen

Gamification en Serious games

Een goede manier om mensen te motiveren en al spelenderwijs te trainen is het gebruik van game-elementen. Denk dan aan quiz-show, of een Role Playing Game waar de cursist in een praktijkscenario terecht komt. Behalve effectief is deze manier van leren ook erg leuk!

×

Hi there!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@doingbetter.nl.

× How can we help you today?