Vernieuwde stijl

Bij Doing Better zijn we een stel lekkerbekken. Zo lusten we graag een lekker broodje of een bakje kibbeling maar onze favoriete snack is de appelflap. We vergelijken het ontwerpen en bouwen van e-learning met het maken van een smakelijke appelflap. Maar dan een speciale. Tof om te zien, prikkelend, uitdagend, behapbaar en we laten je achter met een voldaan gevoel.

Wij wisten dat natuurlijk al, maar we wilde dit ook heel graag met jullie delen. Daarom zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met hoe we dit verhaal met jullie konden delen.

De mannen van MOSQUITO hebben ons daar fantastisch bij geholpen. Zij hebben ons geprikkeld en uitgedaagd. Zo hielpen ze ons de kern van het verhaal wat we wilde vertellen, naar boven te laten komen.

Bij dat vernieuwde verhaal hoorde ook een aangepaste stijl en nieuw beeldmateriaal. Die appelflap is natuurlijk nu ook part of the team. Mét de appelflap op de foto dus. Klonk misschien een beetje gek in het begin. Ik hoor mezelf nog denken; Ziet dat er niet gek uit? We hadden er natuurlijk al een aantal grappen gemaakt over hoe we daarmee op de foto zouden gaan. En ook al houden we zeker van een goede dosis humor, het moest wel de juiste boodschap overbrengen. Wij zijn e-learning bakkers, geen banketbakkers. En zeg nou zelf, een etende foto is niet heel erg charmant.

Tamara van Tamara Parren Fotografie heeft het perfect vastgelegd. Zo kwam ze langs op kantoor voor wat sfeerbeelden en om een flinke stapel appelflappen te fotograferen. De tweede shoot was in het centrum van Bergen op Zoom voor team foto’s.

Met een vernieuwd verhaal en spiksplinternieuwe team foto’s zijn we een de slag gegaan om dit de implementeren in onze online en offline reclame. Zo hebben we de stijl doorgevoerd in documenten en hebben we de website wat opgepoetst met de nieuwe stijl en wat gave elementen erbij.

Benieuwd naar de nieuwe stijl, foto’s en meer? Het staat nu online op onze sociale kanalen en op doingbetter.nl

Meer berichten

Mantelzorgondersteuning e-learning

Doing Better maakt e-learning over mantelzorgondersteuning Het afgelopen half jaar mochten wij een e-learning maken voor Mantelzorg Brabantse Wal. Deze organisatie vormt een samenwerking van

Vyond update blog

Yes! Vyond heeft een nieuwe update gehad. Achter de schermen maken we gebruik van een aantal hele fijne programma’s, waaronder animatie platform Vyond. Wanneer er