Louis Hector

Hi! Mijn naam is Louis Hector. Ik verzorg de ingewikkelde animaties en illustraties voor Doing Better als freelance deskundige.

Ik ben verslaafd aan informatie. Bijvoorbeeld, hoe dingen van binnen werken, natuur, mythologie en psychologie. Daarom verslind ik in mijn vrije tijd graag documentaires, educatieve YouTube video’s en alles wat mij als persoon, zowel emotioneel als beroepsmatig, kan verreiken.

In 2016 leerde ik Danny kennen via Carla en Andrea van de Werkkamer. Zij waren bezig met een project over Gas Facility Units. Een gecompliceerd project over hoe het systeem precies werkt en hoe men gevaren kan voorkomen. De informatie had nieuwe ontwerpen nodig en animaties om het proces te verduidelijken. Het resultaat viel in de smaak en Danny besloot mij vaker in te zetten voor Doing Better om online cursussen te verrijken.

Uitleg animaties, ook wel ‘explainimations’ genoemd, zijn mijn expertise. De meest ingewikkelde materie pak ik met beide handen aan om die behapbaar te kunnen presenteren aan de kijkers. De samenwerking met het team van Doing Better gaat altijd erg vloeiend door de goede communicatie en voorbereiding. Ik kijk met een kritisch oog naar de materie, vertaal het naar een metafoor of vergelijking en communiceer mijn ideeën aan de hand van een storyboard – een soort stripverhaal van de animatie – met Doing Better hoe het verhaal het beste verteld kan worden. We verwerken wat aanpassingen, we sturen een aantal revisies heen en weer totdat we een animatie van kwaliteit aan de e-learning kunnen toevoegen.

Mijn hart ligt bij het visueel ontwerpen van informatie om het toegankelijker te maken voor iedereen. Doing Better is om deze reden een van mijn meest favoriete partners!

Stay curious!

Meer berichten

GRATIS shortcuts infographics

Gratis Adobe Captivate 2019 en Articulate 360 shortcuts infographic. In deze lastige tijden willen we elkaar graag een handje helpen. Daarom hebben wij een infographic

Vernieuwde stijl

Bij Doing Better zijn we een stel lekkerbekken. Zo lusten we graag een lekker broodje of een bakje kibbeling maar onze favoriete snack is de

Mindlabs opent startup kitchen

Met de Startup Kitchen is Tilburg een broedplaats voor creatieve ideeën rijker. De huurcontracten zijn vrijdag 15 mei getekend door de eerste nieuwe bewoners van

Doing Better E-Learning Solutions

KVK: 55410960
IBAN: NL 25 ABNA 0577 8960 40

Marconilaan-Noord 52
Bergen op Zoom

Nieuwsbrief? Schrijf je in

© DoingBetter